Pages

29 Ocak 2011 Cumartesi

29 Ocak 2011 İstanbul Yarış Altılı Yorumlarım

1.AYAK: Son koşusunda elde ettiği ikinciliği çok beğendiğim 1-AYGÜZELİ bu koşuda favori olarak önereceğim isimdir. Tecrübe kazandıkça çok daha iyi yarışlar koşacağına inandığım bu taya bugün daha etkili bir apranti veya jokey binmiş olsa gönül rahatlığı ile banko önerebilirdim. Çok fazla teşvik istemeyen bir yapısı olduğu için acemi aprantisi iyi yer tutabildiği takdirde sonlarda gruba hakim olup kazanabilir. En ciddi rakibi ise 2-DUYGUCAN olacaktır. Bugün önde temposunu bozabilecek rakipler olmasına rağmen, bu tür atların ve yarışların ustası Fuat Çakar avantajı ile yakalandığı yerde tekrar tazeleyip kazanabilir. Son olarakta uzun bir süre ara vermesine ve sentetik pistte ilk yarışı olmasına rağmen, kaliteli bir tay ve idmanları tatminkar olduğu için usta jokeyi Selim Kaya avantajı ile 7-PERRAN'a şans vereceğim.

2.AYAK: Koştuğu yarışlarla ve idman pistindeki düzenli çalışmalarıyla form tutarak eski iyi günlerine dönmeye çalışan 7-WARRIOR son koşusunda sıkı grupta güzel bir üçüncüük elde etmişti. Benzer bir koşu çıkardığı takdirde bu uygun grubu geçebileceğini düşünüyorum. Sadettin Boyraz ile mükemmel uyum sağlayıp, kolay kazanan 8-BELLA MIA çok sıkı rakibi olacaktır. Yarışı kazanabileceğini düşündüğüm ve geniş kuponlar için önereceğim diğer isimler altılı şablonumdadır.

3.AYAK: Geliyorum sinyalleri veren 6-ENGÜR'den bugün çok etkili bir yarış bekliyorum. Sentetik pisti ve uzun mesafeleri sevdiğini düşündüğüm safkan, idman pistindede çalışmalarını hızlandırdı. 800/52,6 R galobuyla, bu grubun ağır topları 1-KIZGINLAV ile 3-AYDEMİR'e gözdağı verdi. Yarışın bu 3 isim arasında geçeceğini düşünüyorum.

4.AYAK: 2 ay aradan sonra koştuğu yarışta az farklarla dördüncü kalmasına rağmen gösterdiği performansı gayet tatminkar bulduğum ve son çalışması harika olan 6-ICE QUEEN ile son koşusunu kazanarak moral bulan kalite isim 5-STEP BY STEP arasında güzel bir mücadele izleyeceğimizi düşünüyorum. Gününde olan kazanacak, bu iki safkan ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

5.AYAK: Yarış karakteri mükemmel olan 7-MÜYESSER ESTHETICS şimdiye kadar koştuğu yarışlarda göstermiş olduğu performanslar ile bu koşunun favorisi olmayı hak ediyor. Küçük kuponlara banko olarak yazılabilir. Geniş kuponlar yapanlar için, 3 aylık bir aranın ardından piste çıkacak olmasına rağmen, koştuğu 4 yarışın 3 tanesini kazanma başarısı göstererek, sınıf bir kısrak olduğunu ispatlayan 8-STEEL CAT'i öneririm.

6.AYAK: Hazırlıklarını İzmir'de sürdüren ve idmanlarında gayet formda olduğu görülen 11-GÜRHAN ABİ geçen ay sentetik pistte bir yarış görmüştü. Bu defa piste, daha tecrübeli olarak ve çok büyük bir kilo avantajıyla çıkacak, favorimdir. 6 ay aradan sonra 2 yarış gösterilen, üstelik son koşusunda güzel bir ikincilik elde etmiş olan 7-BABA BÜYÜ en ciddi rakibidir. Geniş kuponlar için önereceğim diğer isimler şablonumdadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
ingilterevizesi ingilterevizesi